Overflatebehandling

Riktig overflatebehandling er kritisk - særlig for produkter som er utsatt for store mekaniske eller klimatiske påkjenninger. Kiwa Teknologisk Institutt tilbyr tredjeparts veiledning ved valg av maling og belegg.

Riktig overflatebehandling har stor betydning. Effektiv korrosjonsbeskyttelse er viktig for å unngå at det senere oppstår store reparasjonskostnader og mulig fare for liv og helse.Kiwa Teknologisk Institutt har lang erfaring fra testing av maling og belegg. Testene utføres med godkjent utstyr, i henhold til gjeldende krav og standarder.

Les mer om Testing av maling og belegg


Kiwa Teknologisk Institutt tilbyr veiledning ved valg av materialer, maling, belegg og korrosjonsbeskyttelse.

Les mer om Tredjeparts veiledning


NS 476 sertifiserte inspektører fra Kiwa Teknologisk Institutt har i mange år utført og bistått kunder med inspeksjon av overflater, for å sikre god kvalitet på utført arbeid. Vi kan både bistå med inspeksjon og veiledning gjennom hele prosessen, hjelpe deg med å avdekke feil og mangler som design- og malingsfeil, og stiller med nødvendig utstyr for å utføre kvalitetskontrollen.

Les mer om Inspeksjon & uavhengig tredjepart


Vi kan skreddersy kurs innen overflatebehandling tilpasset dine behov. Ta kontakt for utarbeidelse av tilbud og interne kurs. Vi sertifiserer også FROSIO-inspektører i henhold til NS 476.

Les mer om Opplæring og sertifisering av FROSIO inspektører
 
Gratis frokostseminar om gass- og brannsikkerhet i bygg

Er du oppdatert på kravene til gass- og brannsikkerhet i bygg? Kom og få aktuelle tips for en mer effektiv og kvalitetssikker hverdag!

Hva er nytt i ISO 9001:2015?

Verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring, ISO 9001, står ovenfor betydelige endringer. I dette kurset lærer du mer om hvordan endringene vil påvirke din bedrift.

Lean Gult Belte

Lær hvordan Lean kan hjelpe deg med å utvikle ditt arbeid mot høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Kurset gir deg god forståelse av Lean som filosofi.