Opplæringsmedia - Forside

Vi har Norges største utvalg i opplæringsfilmer. Praktiske verktøy for deg som jobber med opplæring og medarbeiderutvikling.

Bruk video i din internopplæring

Film er et inspirerende medium som engasjerer og involverer. Det kan brukes i mange sammenhenger, og er en effektiv måte å forsterke læring på. Gjennom å provosere, utfordre og skape debatt bygger man felles erfaringer og en bredere plattform for utvikling. Film er ganske enkelt et praktisk og brukervennlig læringsverktøy med umiddelbar nytte!

Bruk menyen til venstre for å se utvalget av opplæringsfilmer og andre verktøy. Du kan også kontakte Ellen Hornes for å finne filmene som passer best til dine behov.

Ellen Hornes, tlf: 982 90 224, e-post: ellen.hornes(a)ti.no

 
Hva er nytt i ISO 9001:2015?

Verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring, ISO 9001, står ovenfor betydelige endringer. I dette kurset lærer du mer om hvordan endringene vil påvirke din bedrift.

Lean Gult Belte

Lær hvordan Lean kan hjelpe deg med å utvikle ditt arbeid mot høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Kurset gir deg god forståelse av Lean som filosofi.

Ny rammeavtale med Statoil

Kiwa TI har inngått en langvarig rammeavtale med Statoil om kalibrering av selskapets måleutstyr. Avtalen danner et godt fundament for videre vekst av våre tjenester i Ågotnes