19 september 2016

Teknologisk Institutt bytter navn og logo

Hundreåringen Teknologisk Institutt har utvidet familien og fått en ansiktsløftning. Selv om utseendet blir nytt, forblir det aller viktigste uendret.

Høsten 2015 ble Teknologisk Institutt kjøpt av Kiwa. For å synliggjøre at vi er en del av et stort globalt konsern har vi besluttet å endre navn og logo. Det nye navnet blir Kiwa Teknologisk Institutt as.

Vårt datterselskap, Teknologisk Institutt Sertifisering, bytter også navn til Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering as. 

I oktober får vi derfor et helt nytt utseende, men det aller viktigste forblir uendret:

  • Fortsatt blant landets ledende fagfolk innen sine respektive fagfelt. 
  • Fortsatt samme brede og ettertraktede tjenestetilbud
  • Fortsatt samme høye kvalitet og service som vi er kjent for

Ikke bare skal vi levere de samme tjenestene, men vår utvidede familie gjør det mulig å tilby våre kunder et enda større og bedre tjenestetilbud – både nasjonalt og internasjonalt.

Inspecta og Norkjemi endrer også logo og navn

I Norge er Kiwa representert gjennom selskapene Teknologisk Institutt, Inspecta, Norkjemi og Kiwa ISA Sport Nordic. Selskapene vil fortsatt operere som selvstendige selskaper, men i oktober samles vi under én felles merkevare - Kiwa.

Hva er Kiwa?

Kiwa er en global leverandør av testing, inspeksjon, sertifisering og kurs. Selskapet har 4500 medarbeidere og er aktive i mer enn 50 land. De siste årene har Kiwa utvidet sin aktivitet i Skandinavia kraftig. Totalt har selskapet nærmere 2000 ansatte bare i Skandinavia.