Kiwa Teknologisk Institutt har fått rammeavtale med Statoil

Kiwa Teknologisk Institutt har inngått en langvarig rammeavtale med Statoil om kalibrering av selskapets måleutstyr. 

En stor andel av omsetningen til selskapets avdeling i Ågotnes kommer fra olje- og gassindustrien. På tross av mye turbulens i bransjen det siste året kan Kiwa Teknologisk Institutt vise til vekst i Ågotnes.

- Kiwa Teknologisk Institutt har levert kalibrering til Statoil og olje- og gassindustrien i flere år. Vi er svært fornøyde med tilliten Statoil viser oss gjennom den nye rammeavtalen. Avtalen danner også et godt fundament for videre vekst av våre tjenester i Ågotnes, forteller administrerende direktør i Kiwa Teknologisk Institutt, Vibeke Strømme.

Om Kiwa Teknologisk Institutt

Kiwa Teknologisk Institutt ( Kiwa TI)er en ledende leverandør av testing, inspeksjon, sertifisering (TIC) i Norge. Selskapet har i dag spisskompetanse innen blant annet materialteknologi, kalibrering og sertifisering, samt relatert opplæring og rådgivning.

Kiwa TI er eid av Kiwa. Kiwa er en ledende aktør i TIC-bransjen i Europa, med mer enn 4000 ansatte i 35 land og en omsetning på omtrent 375 millioner Euro i 2015.

Vibeke Strømme

Administrerende direktør i Kiwa TI, Vibeke Strømme

 
Hva er nytt i ISO 9001:2015?

Verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring, ISO 9001, står ovenfor betydelige endringer. I dette kurset lærer du mer om hvordan endringene vil påvirke din bedrift.

Kurskatalogen for 2018

Kurskatalogen for 2018 er her, med mange spennende kurstitler. Kiwa Teknologisk Institutt har 100 års erfaring som kursleverandør og kan utvikle faglig og pedagogisk sterke kurs innen våre fagområder.

Kiwa samarbeider med BUS

Kiwa Teknologisk Institutt og BUS har utviklet en løsning for automatisk innlesing av kalibreringsbevis i BUSkvalitet2. Det gir ditt bilverksted enkel administrasjon av kalibrering.