Sveiseskolen

Sveiseskolen er en veletablert utdanning for deg som vil bli sveiser. Denne kompetansen er sterkt etterspurt i olje- og gassindustrien samt mekanisk industri.

Hvorfor Sveiseskolen?

  • Kom raskt i gang med utdannelsen
  • Ingen forkunnskap nødvendig
  • Svært gode muligheter for praksisplass og fast arbeid
  • Gode muligheter for videre karriere og spesialisering
  • Tett oppfølging og høy ståprosent
  • AMO-godkjent utdannelse
  • Ingen aldersbegrensninger

Skolen er beregnet på nybegynnere i sveisefaget, eller deg som søker en helt ny karriere. Du trenger ingen faglig bakgrunn og får tett oppfølging av kurslederne. Dette gjenspeiles i svært høy ståprosent på kursene.

Kom raskt i gang

Utdanningen er modulbasert. Det gjør at du enkelt kan bygge på erfaringer og kompetanse fra tidligere kurs. Skolen har kontinuerlig inntak så du unngår lange ventelister og kommer raskt i gang med utdannelsen.

Opplæringen foregår i våre verksteder på Forus i Stavanger. Lokalene er svært godt utrustet. Du får bred opplæring i maskinbruk og betydelig praktisk sveiseerfaring i løpet av utdanningen.

Hvor kan jeg jobbe?

Etter endt utdanning kan du jobbe som
sveiser eller platearbeider innen bl.a.:

  • Olje- og gassindustrien
  • Mekanisk industri (produksjon av skip, biler osv.)

Etter endt utdanning kan du jobbe som platearbeider eller sveiser.

Praksisplass

Utdanningen er spisset mot olje- og gassindustrien, samt mekanisk industri. Praksisplassen er en unik måte å tilegne seg gode referanser fra anerkjente bedrifter. Vi jobber hardt for å få flest mulig ut i arbeidspraksis. Av våre kursdeltakere som får praksisplass, går nærmere 90 % ut i fast jobb etter endt praksis. 

Videre muligheter

Skolen gir deg en svært god plattform for videreutdanning og spesialisering. Det er vanlig at kursdeltakere går videre til å ta fagbrev, eller utdanner seg som sveiseinspektør, sveisekoordinator eller NDT-operatør, etter de har opparbeidet seg nødvendig praktisk erfaring ute i arbeid.

Sveiseskolen

Sveiseskolen
 
Hva er nytt i ISO 9001:2015?

Verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring, ISO 9001, står ovenfor betydelige endringer. I dette kurset lærer du mer om hvordan endringene vil påvirke din bedrift.

Ny rammeavtale med Statoil

Kiwa TI har inngått en langvarig rammeavtale med Statoil om kalibrering av selskapets måleutstyr. Avtalen danner et godt fundament for videre vekst av våre tjenester i Ågotnes

Lean Gult Belte

Lær hvordan Lean kan hjelpe deg med å utvikle ditt arbeid mot høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Kurset gir deg god forståelse av Lean som filosofi.