Service og reparasjon av måleutstyr

Kiwa Teknologisk Institutt er servicepartner for FLUKE og JDSU i Norge og Sverige. Vi kan også utføre service og reparasjoner på et bredt spekter av annet utstyr.

Vi utfører service og reparasjoner på alt av utstyr for FLUKE og JDSU. I tillegg utfører vi service og reparasjoner på det meste av utstyret vi kalibrerer. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.

FLUKE Service

Kiwa Teknologisk Institutt as er autorisert servicepartner for FLUKE i Norge. Vi utfører service, reparasjon og kalibrering av alle FLUKE-instrumenter.

Les mer om FLUKE - Service og kalibrering


Kiwa Teknologisk Institutt as er servicepartner for JDSU i Norge. Vi utfører reparasjon og kalibrering av utstyr fra JDSU (Wandel & Goltermann, Wavetek, TTC, Schlumberger, Chase og Cheetah).

Les mer om JDSU service
 
Lean Gult Belte

Lær hvordan Lean kan hjelpe deg med å utvikle ditt arbeid mot høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Kurset gir deg god forståelse av Lean som filosofi.

Gratis frokostseminar om gass- og brannsikkerhet i bygg

Er du oppdatert på kravene til gass- og brannsikkerhet i bygg? Kom og få aktuelle tips for en mer effektiv og kvalitetssikker hverdag!

Hva er nytt i ISO 9001:2015?

Verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring, ISO 9001, står ovenfor betydelige endringer. I dette kurset lærer du mer om hvordan endringene vil påvirke din bedrift.